|
Страница 1 из 1 [ Сообщений: 3 ]
Автор |
Сообщение |
INGA1977
|
Заголовок сообщения: похоже ли это на правду или всё таки скам? (временная) Добавлено: 03 янв 2013, 16:07 |
|
Зарегистрирован: 01 янв 2007, 21:01 Сообщения: 556 Откуда: USA ,Tx,Primorskii krai,Dal'negorsk
|
Девочки, нужено посоветоваться.. Я продая мебель на craiglist.пришёл емаил от товарища,вот я не пойму, верить или нет Hello,
Thanks for the response, My name is Rick Smith. I am buying this as a surprise to someone very dear to me and I want to keep it that way(AS A SURPRISE) after delivery day. I work with Turner Construction,we are currently working at a very rural area which makes it very hard for me to make phone calls due to bad network reception here but you can always text me on (321) 200- 1838. I will not be able to view it but I have a Mover who will come for the pickup so please get back to me with more pics and also I will be making the payment via PayPal as that is the only payment option I can access from here I hope you understand.I have some questions for you;
Are you the first owner of it? where do you live? What is your final asking price? Does it have anything negative i should know about?
Hope to read back from you soon.....
Regards Smith
|
|
 |
|
 |
Чья-то
|
Заголовок сообщения: Re: похоже ли это на правду или всё таки скам? (временная) Добавлено: 03 янв 2013, 16:25 |
|
|
скам , вот читайте http://www.ruscammer.com/3212001838/index.html
|
|
 |
|
 |
INGA1977
|
Заголовок сообщения: Re: похоже ли это на правду или всё таки скам? (временная) Добавлено: 03 янв 2013, 16:59 |
|
Зарегистрирован: 01 янв 2007, 21:01 Сообщения: 556 Откуда: USA ,Tx,Primorskii krai,Dal'negorsk
|
Чья-то , вот спасибо огромное.. Я чёт не догадалась в гугл забить.. Буду осторожна..
|
|
 |
|
 |
|
Страница 1 из 1 [ Сообщений: 3 ]