Автор |
Сообщение |
Doll
|
Заголовок сообщения: Re: Политические хохмы-2 Добавлено: 16 дек 2015, 05:05 |
|
Зарегистрирован: 26 янв 2003, 08:10 Сообщения: 30907 Откуда: Krasnodar-USA,PA
|
.
_________________ Если хочешь быть счастливым- будь им.
Последний раз редактировалось Doll 16 дек 2015, 05:17, всего редактировалось 1 раз.
|
|
 |
|
 |
Doll
|
Заголовок сообщения: Re: Политические хохмы-2 Добавлено: 16 дек 2015, 05:15 |
|
|
.
|
|
 |
|
 |
Умная Эльза
|
Заголовок сообщения: Re: Политические хохмы-2 Добавлено: 16 дек 2015, 11:43 |
|
|
Лавров, Керри и мужик в шапке (ролик на полминутки) http://amdn.news/lavrov-kierri-i-muzhik-v-shapkie-3
_________________ Больше не модерирую ☺
|
|
 |
|
 |
Villoresi
|
Заголовок сообщения: Re: Политические хохмы-2 Добавлено: 16 дек 2015, 12:05 |
|
 |
Богиня Мудрости |
 |
|
|
Умная Эльза писал(а): :c_laugh Лавров, Керри и мужик в шапке (ролик на полминутки)
http://amdn.news/lavrov-kierri-i-muzhik-v-shapkie-3 
_________________ -Полно, Борис Фёдорович, везде врагов искать. -Дык я же не ищу...они сами нас находят. (с)
Самый лучший способ от искушения - это поддаться ему (с)
|
|
 |
|
 |
Нильская
|
Заголовок сообщения: Re: Политические хохмы-2 Добавлено: 16 дек 2015, 22:50 |
|
 |
Богиня Мудрости |
 |
|
|
https://www.youtube.com/watch?v=CMIywkLtGM8
Классный перевод наложили.!))))
|
|
 |
|
 |
Doll
|
Заголовок сообщения: Re: Политические хохмы-2 Добавлено: 17 дек 2015, 04:38 |
|
|
|
|
 |
|
 |
Doll
|
Заголовок сообщения: Re: Политические хохмы-2 Добавлено: 17 дек 2015, 04:40 |
|
|
Умная Эльза писал(а): :c_laugh Лавров, Керри и мужик в шапке (ролик на полминутки)
http://amdn.news/lavrov-kierri-i-muzhik-v-shapkie-3 
|
|
 |
|
 |
Doll
|
Заголовок сообщения: Re: Политические хохмы-2 Добавлено: 17 дек 2015, 04:41 |
|
|
|
|
 |
|
 |
Doll
|
Заголовок сообщения: Re: Политические хохмы-2 Добавлено: 17 дек 2015, 05:40 |
|
|
перевод ссоры Авакова и Мишико на державный язык Ой- мову
Аваков: Ви сказали, що Кабмін очолює корупцію, сказали це бездоказово, ясно, чітко, недвозначно. Саакашвілі: Дуже доказово. Аваков: Ви подивіться на нього. Сере, співає ще й тріски збирає. Саакашвілі: Дуже доказово, повторюю. Аваков: А щоб тобі повилазило!... Саакашвілі: Най би тобі пір'я в горлі поросло! Аваков: Як ви говорите в таких випадках, бе-бе-бе-бе, ви так говорите? Саакашвілі: Що значить бе-бе-бе? Так зі мною ще ніхто не розмовляв. Аваков: Я з вами буду так розмовляти! Саакашвілі: А щоб тобі зацíпило … Аваков: Всрався та й криво!… Аби тобі заклáло… Саакашвілі: Я закликаю вас до ввічливості. На відміну від вас у мене мільйонів, мільярдів немає ніде. Аваков: Ти...ти, гімно нероздушене! Злидень знайшовся. Саакашвілі: А щоб тебе вертіло, підняло і гéпнуло …Мої мільярди ще Росія шукала. Пошукайте гарненько. Порошенко: Припиніть, бовдури. Які вас чорти понесли? Хай вам грець! Саакашвілі: Я не буду корумпованого міністра.... Аваков: Стули пéльку, корумпований губернаторе. Суче вухо Саакашвілі: Що? Ах ти, наволоч! Аваков: А ти, падлюка! Порошенко: А бодай ви сказилися! Аваков: Засранець! Порошенко: Арсене Борисовичу... можна без матюків? Аваков: Матюків і не було. Порошенко: Я чув. Мені не заклало. Дурбелок (стиха) Аваков: Я хочу закінчити... Порошенко: Так, я прошу вас, по суті, по порядку денному, а не по коментарям виступу. Прошу. От йолопи (про себе). Аваков: В мене питання, ви своїми діями, пане Саакашвілі, перешкоджаєте приватизації ОПЗ чи ні?Саакашвілі: Серун тобі кланявся... У мене більше крім репутації нічого немає. Я не збираюся, щоб якийсь злодійкуватих міністр, якого вся країна знає, що ...
Аваков кидає склянку з водою
Порошенко: Арсене! Ви що, подуріли?Аваков: От, тварюка. 100 кг гімна - а смердить як тонна... Саакашвілі: Злодій! Поцілуй мене в сраку! Аваков: Лайно. Щоби твоя срака по шву розійшлася… Саакашвілі: Щоб ти падло дристало та й дристало…Ти будеш сидіти, тому що ....Я українець, між іншим. Аваков: Я українець теж. Саакашвілі: Ні, ти - злодій і покидьок! Аваков: А ти базікало і блазень! Щоб тебе пранці з"їли! Яценюк: Телепень, ось хто ти! Аваков: Циркач, сволота така...Забирайся з моєї країни під три чорти! Яценюк: Гастролер, одною сракою на всі базари...Дідько б тебе взяв! Аваков: Гімно собаче... Яценюк: Щоб ти всрався! Тебе запросили в країну справу робити, а не аферизмом політичним займатися. Морду наїв, що й возом не об'їдеш… Саакашвілі: Срали-мазали, рачки лазили. Ви ображаєте народ України ... і ви будете за це відповідати! Порошенко: До сраки, панове, до сраки це засідання. Всі розійшлися!(с)
|
|
 |
|
 |
Doll
|
Заголовок сообщения: Re: Политические хохмы-2 Добавлено: 17 дек 2015, 05:47 |
|
|
|
|
 |
|
 |
Doll
|
Заголовок сообщения: Re: Политические хохмы-2 Добавлено: 17 дек 2015, 05:49 |
|
|
|
|
 |
|
 |
Умная Эльза
|
Заголовок сообщения: Re: Политические хохмы-2 Добавлено: 17 дек 2015, 11:43 |
|
|
Наверное, сюда С главредом Цензора случилась истерика и он сбежал из студии прямо во время прямого эфира  С чего с ним такое? Ответ в ролике (3 мин, но он раньше убегает, где-то в середине) https://www.youtube.com/watch?v=I5lXoOi ... e=youtu.be
|
|
 |
|
 |
Villoresi
|
Заголовок сообщения: Re: Политические хохмы-2 Добавлено: 17 дек 2015, 12:00 |
|
 |
Богиня Мудрости |
 |
|
|
Умная Эльза писал(а): Наверное, сюда С главредом Цензора случилась истерика и он сбежал из студии прямо во время прямого эфира  С чего с ним такое? Ответ в ролике (3 мин, но он раньше убегает, где-то в середине) https://www.youtube.com/watch?v=I5lXoOi ... e=youtu.be Оёёй...такой пусик-патриЁт на Цензоре редактором. Когда нет аргументов, кричит ГАНьБА и убегает. Прям как наши русофобы.
_________________ -Полно, Борис Фёдорович, везде врагов искать. -Дык я же не ищу...они сами нас находят. (с)
Самый лучший способ от искушения - это поддаться ему (с)
|
|
 |
|
 |
Умная Эльза
|
Заголовок сообщения: Re: Политические хохмы-2 Добавлено: 17 дек 2015, 12:17 |
|
|
 Я его несколько более устойчивым к образу врага представляла. А тот заквохтал как курица, лиТСом попятнел, и сбежал
|
|
 |
|
 |
Doll
|
Заголовок сообщения: Re: Политические хохмы-2 Добавлено: 17 дек 2015, 17:18 |
|
|
|
|
 |
|
 |
|