|
Автор |
Сообщение |
Dove777
|
Заголовок сообщения: Кто пишет стихи на английском? Добавлено: 26 июн 2014, 18:05 |
|
 |
Богиня |
 |
|
|
Я неожиданно начала писать стихи,причем пишу всегда: веду машину,ем,готовлю. Не подбираю слова и не мучаюсь с рифмой. Мне как будто кто то диктует стихи:)) Все,что под рукой:реситы,клочки бумаги,старые конверты,все исписано. В час пишу по пять стихов. Голова болит,в каком то коллапсе. Это меня измождает. Что такое? Накануне своего первого стихотворного дебюта посмотрела старое видео с Janice Joplin "Piece of my heart"Я ее так люблю.. а утром поперло На фейсбке мои друзья и друзья друзей делаюе репосты,им нравится. Мне же нравится состояние полета,возможностей самовыражаться. Вот например:)) I would probably fight anyone, Who would say Would you stop writing? Or who would take away Carried along pencil and the paper, My son has already stated once "G, you special needs lately". And that This gift, perhaps, Does make me a little unhealthy, But I cant even imagine How to Reverse myself living separately... In a different World. Paperless World, Without Pencil and deep meaning to share twists of words Sounds to Me completely senseless. Пишу на разные темы. Девочки,делитесь свои творчеством.
|
|
 |
|
 |
Jessica_
|
Заголовок сообщения: Re: Кто пишет стихи на английском? Добавлено: 26 июн 2014, 20:19 |
|
|
del
Последний раз редактировалось Jessica_ 29 июн 2014, 21:11, всего редактировалось 1 раз.
|
|
 |
|
 |
Jessica_
|
Заголовок сообщения: Re: Кто пишет стихи на английском? Добавлено: 26 июн 2014, 20:41 |
|
|
Joan_Goodman писал(а): Не, нескладные не люблю. Не понимаю их прелести. наводят тоску.
|
|
 |
|
 |
Jessica_
|
Заголовок сообщения: Re: Кто пишет стихи на английском? Добавлено: 26 июн 2014, 21:05 |
|
|
Joan_Goodman писал(а): Jessica_ писал(а): Joan_Goodman писал(а): Не, нескладные не люблю. Не понимаю их прелести. наводят тоску. . А где же твое стихотворение?
|
|
 |
|
 |
Тычинка
|
Заголовок сообщения: Re: Кто пишет стихи на английском? Добавлено: 26 июн 2014, 22:07 |
|
|
хорошее стихотворение. от альцгемера очень помогает в старости. жаль я так не умею 
_________________ What a lovely day yeah we won the war May have lost a million men but we got a million more All the people they say
|
|
 |
|
 |
Jessica_
|
Заголовок сообщения: Re: Кто пишет стихи на английском? Добавлено: 26 июн 2014, 22:23 |
|
|
Повтор
Последний раз редактировалось Jessica_ 28 июн 2014, 09:10, всего редактировалось 1 раз.
|
|
 |
|
 |
Jessica_
|
Заголовок сообщения: Re: Кто пишет стихи на английском? Добавлено: 26 июн 2014, 22:28 |
|
|
Ч
Последний раз редактировалось Jessica_ 28 июн 2014, 09:01, всего редактировалось 1 раз.
|
|
 |
|
 |
Jessica_
|
Заголовок сообщения: Re: Кто пишет стихи на английском? Добавлено: 26 июн 2014, 22:46 |
|
|
А стихи у меня были про океан, серфинг 
Последний раз редактировалось Jessica_ 28 июн 2014, 09:02, всего редактировалось 1 раз.
|
|
 |
|
 |
Тычинка
|
Заголовок сообщения: Re: Кто пишет стихи на английском? Добавлено: 26 июн 2014, 22:48 |
|
|
Learn how exercise, diet and mental activity contribute to brain and memory fitness and may help reduce your risk factors for Alzheimer's and dementia. http://www.alz.org/we_can_help_brain_he ... _brain.asp
_________________ What a lovely day yeah we won the war May have lost a million men but we got a million more All the people they say
|
|
 |
|
 |
Jessica_
|
Заголовок сообщения: Re: Кто пишет стихи на английском? Добавлено: 26 июн 2014, 22:56 |
|
|
[quote
Последний раз редактировалось Jessica_ 28 июн 2014, 09:09, всего редактировалось 1 раз.
|
|
 |
|
 |
Osalia
|
Заголовок сообщения: Re: Кто пишет стихи на английском? Добавлено: 27 июн 2014, 08:34 |
|
|
.....кто успел спасибо 
|
|
 |
|
 |
babochka
|
Заголовок сообщения: Re: Кто пишет стихи на английском? Добавлено: 27 июн 2014, 12:53 |
|
|
Joan_Goodman писал(а): Jessica_ писал(а): . Цитата: тьфу ты. я подумала это твои стихи. 
|
|
 |
|
 |
babochka
|
Заголовок сообщения: Re: Кто пишет стихи на английском? Добавлено: 27 июн 2014, 13:01 |
|
|
Молодец Автор! на неродном языке писать трудно, а стихи - особенно. Так держать! Я пробовала на английском (см ниже), не понра, и вернулась к поэзии на великом и могучем.
SONOITA
City lights and the roar Leave aside! For a weekend go for The countryside To the country that imprints In finesse Faded colors, scents, and tints - Wilderness. Get impressions galore - Travel, and You will see and explore Wonderland Sliding on the reddish hills One by one Pensive lizards hypnotized By the sun. Do look up - and you’ll see Flying ravens In a sumptuous marquee Of the heavens. The horizon is serene; In a blink It becomes aquamarine Turning pink. Hark! Coyotes in the dark Form a choir In a secrecy of dusk Oh, so quiet You will hear nearby From a thicket The nocturnal lullaby Of a cricket. Seeing dusty winds to rise, Fall, and loiter - You’ll discover paradise In Sonoita.
|
|
 |
|
 |
Dove777
|
Заголовок сообщения: Re: Кто пишет стихи на английском? Добавлено: 27 июн 2014, 13:29 |
|
 |
Богиня |
 |
|
|
Babochka, молодец, это Ваше?
Я пишу по разному складно и не складно, как чуствую. Кину еще пару.
К сожалению не в оправдание мне но надо еще правильно читать там когда делаешь акцент на опреденные слова получается складнее,lol
Patience is sublimation of existence, Senses sharp, there is no time for sensual, Time cut short, you make me feel you deeper, Bring it on, I want to measure closeness. --------------------------------------------
Fly the kite, let me be It, pull the strings gentle, direct me high, but hold me strong, don't let me down....never.
Clarity, clarifies the vision, butterflies are flying in my stomach, love juice poisons all directions, of my soul and body and existence. Tell him how your clarity impacted, How your life is now created from beginning, And that stars are shining brighter, Both of you have gained the meaning.
---------------------------------------
"Shhh", "Meow","Kiss" "XO", "Miss you" These are the texts you sign at the end "Cant wait to see you" "You are on my mind" "Will be at 11 or a little pass that" So much cuteness in all of these "Shh", "Meow","XO", "Kiss".
Creativity the greatest of possessions, No education needed, only piece of paper, And you will tell the poem, How you feeling, About the World, the Love, The Family and your Existence. ------- Vulnerability is vulnerable freedom, we feel, we tell, we live, we getting hurt as part of these agenda. We know upfront how it will end, How much of pain endured but yet we feel, we tell, we live because of freedom cared. ----------
Tame me, reach out hold the leash, Wild, wild running horse, Strong, uncontrollable, feisty, How would you tame me? What would you tell me? How would you hold me? Do you still know me? ------------- Silence treatment, treats unfairly... Fair feelings unconditional, I was asking you not to fail me, What is happening, you still with me? Walk away if this unfair to you, I won't bother to pursue you faithfully, If you still want to be on this fair road, Please reverse this one day or two... Back... To two faithful us.. ----------------------------------- Janis Joplin, "Piece of my heart" had inspired me to think poetically, So do you... lets keep it a secret, your signature "Shhh"...remember? On the lonely night I watched youtube and my heart simply sang along with Janice. What a charge from this antique video, What a lift from emotions you gifted Its a huge turn around for my Ego, tucked in deep, and forgotten till this time.
----------------------------------
Deep breath...hold it, Lock hands, stop it... Heart beat...love it... Don't time....run it... Wait...
--------------------------
What if", you said: "Too many if's". What if we be together, would you forget, would you forgive Would you to love forever? Would you to drink till bottoms up, would you to feel my heart is beating. Would you to stay or would you go? What if, what if, what if is?:)
----------------------
Fire, passion, sex, sex, sense, lasts? where is this next, how about us?
-----------------------
Beautiful forehead red hair, green eyes looking at me.. my heart stops. My small existence, your sensual lips, how us together may fit in this?
---------------------------------
Последний раз редактировалось Dove777 27 июн 2014, 15:42, всего редактировалось 1 раз.
|
|
 |
|
 |
babochka
|
Заголовок сообщения: Re: Кто пишет стихи на английском? Добавлено: 27 июн 2014, 15:14 |
|
|
Dove777, не слушайте никого, они не понимают, вы пишете хорошие стихи, искренние, душевные, очень женские. Грамматика, правда, хромает пока, но это придет со временем.
|
|
 |
|
 |
|